Babki

Babka cytrynowa

Składniki:

  • 4 jaja
  • 1 szkl. cukru
  • 1 op. cukru wanilinowego
  • 1/2 szkl. mąki pszennej
  • 1/2 szkl. mąki ziemniaczanej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 3 duże łyżki majonezu
  • cytryna

Przygotowanie:

Przygotować formę na babkę. Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno z cukrem. Dodać żółtka i wymieszać łopatką. Przesiać mąki i proszek do pieczenia, wymieszać. Dodać trochę skórki i soku z cytryny, dodać majonez i wszystko dokładnie wymieszać. Piec ok 40 minut w 180*C.

SMACZNEGO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s